Godt å leve livet...

I kveld fikk jeg høre noe som ikke var så hyggelig. Litt tøft var det. Men samtidig er jeg glad for at noen fortalte meg det.

Livet går ikke alltid på skinner, og av og til må man ta imot ting som er ubehagelige, vanskelige. Men så lenge det ubehagelige kan føre deg ut i sannhet og frihet, så kommer det noe godt ut av det. Av og til gjør det godt å erkjenne at ting er vanskelig, og enda bedre er det når du kan dele bekymringene med noen som bryr seg. Både Gud og mennesker.

 

Godt å leve livet med Gud som Far

Å ha en å kunne gå til, med problemer som man har

Kjenne at Hans omsorg den bærer oss

Det er godt å leve livet med Gud som Far.

 

Han beskytter oss

Han omhegner oss

Han har lovet hver dag være med oss

Han velsigner oss

Ja, Han elsker oss

Han er ikke imot, men for oss

 

Da kan man også hvile, ha fred på innsida, selv om det stormer rundt om.

 

...for vi vet at trengselen virker tålmodighet, tålmodighet virker et prøvet sinn, og et prøvet sinn virker håp...

Romerne 5, 1-5:

Da vi altså er blitt rettferdiggjort av tro, har vi fred med  Gud ved vår Herre Jesus Kristus. Ved Ham har vi også ved troen fått adgang til den nåde som vi står i, og vi roser oss ved håp om Guds herlighet. Og ikke bare det, men vi roser oss også i trengsler, for vi vet at trengselen virker tålmodighet, tålmodighet virker et prøvet sinn, og et prøvet sinn virker håp. Og håpet gjør ikke til skamme, for Guds kjærlighet blir utøst i våre hjerter ved Den Hellige Ånd, som ble gitt oss.

 

 Jeg er så glad for at jeg har mennesker rundt meg som bryr seg nok til å stille spørsmål!

 

4 kommentarer

Reach The Sky

08.02.2011 kl.01:31

Nydelige ord. Selv om min tro og oppfatning av Guds inngripen/hjelp går på tvers av det de fleste mener, -har jeg endt opp med å tenke at det er bare èn eneste ting vi trenger: Hans nåde.

SigridfraEnget

08.02.2011 kl.08:45

Reach The Sky: Hans nåde er ny hver en morgen...

mimmimor

08.02.2011 kl.10:07

Ja, ikke alltid lett å være mottaker for tøffe budskap. Spesielt hvis det angår en selv. Men virker som du har et sunt perspektiv på det. Ha en flott dag i dag :)

SigridfraEnget

08.02.2011 kl.15:36

mimmimor: Når man vet sannheten, kan man fikse det meste...

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits