Deilige lørdag.

I dag har jeg hatt bloggfri. Det vil si; jeg har ikke skrevet noe innlegg.

Har brukt tid på å lese mange interssante og gode blogger, både på vennelista og ellers, i stedet. Bare kost meg med å se hva andre har på hjertet av gode ord og kloke tanker. Ikke bortkastet tid det hvert fall. Det er så mange flotte mennesker der ute.

Så nå har jeg fått med meg det meste om vårtegn rundt om, lørdagsaktiviteter, små noveller, hobbyer og masse annet koselig. Det har vært en fortreffelig lørdagssyssel. Akkurat passe aktivitet til mitt energinivå.

Pust inn, pust ut. Det har jeg konsentrert meg om i dag. Deilig.Så nå blir det kanskje et par blogginnlegg fra meg også, sånn på tampen av lørdagen. Fotballkampen på tv skal jeg i hvert fall ikke bruke noe tid på...

6 kommentarer

Grete

26.03.2011 kl.20:37

Fotball?? nei jeg ser på et interessant program fra Etiopia på NRK2 heller :)

Fortsatt god lørdagskveld :)

SigridfraEnget

26.03.2011 kl.21:03

Grete: Oj! Jeg burde visst ha sett det i stedet for å sitte her og skrive. Er tross alt tante til to som er født i Etiopia.

fruensvilje

26.03.2011 kl.21:08

Ja hvorfor ikke:))liker å sitte slik og lese hyggelige blogger eg også og det er ikke bortkastet nei,mange blogger gir meg masse inspirasjon og gode råd.

Min mann ser ikke fotball sånn vanligvis,men i dag skulle han absolut se kampen,ok tenker eg for eg skal strikke meg skjørt.Har ikke før lagt opp og strikket 1 omgang så slår min kjære av alle lysene,vi har jo fått beskjed om å sløkke alle lys i 1 time i kveld.Så nå tenkte eg å bare lese blogger:))

Grete

26.03.2011 kl.21:09

Så koselig da :)

Neste del av programmet kommer om en uke, du får prøve å huske til dess :))

SigridfraEnget

26.03.2011 kl.21:18

Grete: Det får jeg gjøre. Litt spennende å få vite litt mer da.

SigridfraEnget

26.03.2011 kl.21:36

fruensvilje: Høres spennende ut med strikketøyet! Regner med at vi får se noen bilder på bloggen. En venninne er så flink til å strikke, men jeg greier ikke lange stunda med strikkepinnene på grunn av senebetennelsen. Nå blir det snart operasjon, så da satser vi på litt strikking etter det. Venninna mi har forresten så lyst til å strikke seg jakke med hekling i bærestykket. Hun kan ikke hekle, så det er mulig det blir min jobb, så gjør hun resten. Kanskje vi lager en til hver? ;-)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits