Optimisme...

Jeg tror de aller fleste av oss går og venter på våren. Det er på tide at vinteren slipper taket nå, synes jeg. Her er snøskavlene like høye som i desember, om ikke høyere. Det kan ta motet fra en stakkar. Men jeg er overbevist om at nå nærmer den seg; våren!
  
Kom over noen vakre setninger ført i pennen av André Bjerke:
 
"Tro ikke frosten som senker en fred av sne i ditt hår. Alltid er det på jorden et sted tidlig vår. Tro ikke mørket når lyset går ned i skumringens fang. Alltid er det på jorden et sted soloppgang."
 Det er alltid et håp! GOD NATT!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits