hits

Nok en dag i solen!

Lite blogging i dag også,- det har vært nok en lang dag i solen.  Jeg har "ni-kost" meg!

Er helt ferdig med steinplukkinga i det ene bedet. Nå ligger det bare og venter på bark, litt mer jord, og selskap av noen få planter til.

Det andre bedet, som går langs husveggen, har virkelig fått kjørt seg i dag! Der var det vel omtrent et par trillebårlass med pukk, et dødt rosentre og to svære røtter av en plante jeg ikke husker navnet på. Stygge er de i hvert fall.

 

Nå er både pukken, rosentreet og plantene borte. Tomt. Bare et klatrerosentre igjen. Og det er behørig beskjært og knyttet opp på espalieret sitt. I morgen tror jeg kanskje det bedet skal få litt høyere steinmurkant i front og påfyll av jord. Så får det bli noen etter-bilder også.

Er litt usikker på hvordan været blir i morgen, for det har vært meldt litt regn. Men om det regner, forsvinner verken bedet eller jorda. Da får jeg kanskje tid til å klippe hunden i stedet. Det trengs... Stakkars Lucas er helt nedgrodd eller igjengrodd eller.. Han ser snart ikke ut for hår.Kanskje han blir glad for litt regn?

 

5 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

03.05.2011 kl.22:36

synes hunden var fin eg,kanskje litt lang lugg i øynene bare:))det blir bra når det kommer nye planter i beddet,lykke til videre i hagen din

Grete

03.05.2011 kl.23:05

Jeg liker også litt rufsete vover hihi :)

Vi får kanskje litt sol her i mårå, men litt usikkert hos deg kanskje? Uansett så er nå våren ei herlig tid da med alt som vokser og gror :)

Georgine

04.05.2011 kl.06:46

Liker sånne pelsdotter jeg også. Har en slik igjengrodd en selv.

venkesstrikk

04.05.2011 kl.08:29

Så flink du er, her har ikke hagen fått så mye pleie hittil i vår

SigridfraEnget

04.05.2011 kl.13:05

venkesstrikk: Hagen min har ikke fått så mye pleie hittil; før nå i vår. Endelig har jeg tid og overskudd til å holde på. Det er koselig!

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv