SOL...

Når sola skinner fra skyfri himmel, blir det så som så med blogg-skriving. Da må man være ute og nyte de mange-og-tjue varme gradene på altanen.

Termometeret på altanen vitnet i ettermiddag om 31 varme, men det var oppi kroken, og sola skinte nesten bortpå. Ikke helt. I 1. etasje viste termometeret 24,8, og der var det skygge. Sannelig ikke verst sånn tidlig i mai.  Deilig har det vært!!

 

I dag ble jeg ferdig med all steinplukkinga i bedet! Har lagt opp ei rast til i steinmuren og fylt opp med mer jord. Mulig jeg må få i noen jordsekker til. Og så har jeg satt ned noen spanske margeritter i påvente av flere planter. Tror jeg skal kjøpe meg et nytt rosentre.

 

Sånn så det ut før...

 

Og sånn ser det ut nå.

 

Enda et "før"-bilde

 

Nesten klar til nye planter; litt høyere mur og litt mer jord så blir dette bra...

 

Da har muren blitt litt høyere, og ny jord er fordelt. Litt tomt bare...
Skulle visst vært en tur på Gartneriet...

2 kommentarer

fruensvilje

10.05.2011 kl.09:43

Det var litt av en forvandling,dette blir flott med noen fine blomster i.

Dei er fine dei som du hadde i bedde før også,men passer vel helst i utkanten av ett steinbedd:))

SigridfraEnget

10.05.2011 kl.11:53

fruensvilje: De der store, "fæle" som jeg aldri husker navnet på, og som tok opp all plassen i bedet har havnet i steinfyllinga bak garasjen. Om de kommer seg der, gjenstår å se. Gråter nok ikke om de bare forsvinner. De var i hvert fall alt for store for bedet.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits