hits

Det regner i dag...

Mandag og øs-pøs regnvær. Det vil si; det begynte å regne i ettermiddag, så formiddagen var ikke så aller verst. Regnet er faktisk kjærkomment nå, for det gjør bare godt for jorda. I morgen derimot krysser vi fingrene for opplys i hvert fall...Tok meg en liten tur ut for å ta noen bilder også i regnvær. Det byr på litt andre utfordringer enn å ta bilder i sol. Fikk testa ut litt innstillinger på kameraet også.

Noen ble tatt med blitz:

Og noen uten:Men alle hadde regndråper på... ;-)

6 kommentarer

Marit

16.05.2011 kl.19:24

Oppholds og overskyet hos oss. Men tross alt regnet denne helga så var det jaggu ikke mye vått i jorda! Bare den øverste delen av jorda var blaut ellers var det knusktørt når jeg begynte å grave litt her. Merkelige greier.

Ønsker deg en fin kveld, og krysser fingrene for at det blir sol og oppholds i hele vårt langstrakte land i morra. Selv har jeg ikke engang tenkt å itre meg finstasen i år. Middagen ute i morra er avlyst og jeg og drømmemannen skal bare være aleine og kose oss. Uten stress. :o)

SigridfraEnget

16.05.2011 kl.19:39

midtlivskrise: Det tåles nok mye mer regn.

Dine planer for morgendagen høres befriende avslappende og deilige ut! :-) Vi skal nok avgårde å se barnetoget, men det starter ikke før halv 11. Veldig greit.

Elin

16.05.2011 kl.20:05

Så vakre og fine bilder:)

16.05.2011 kl.21:38

Fine bilder

fruensvilje.blogg .no

16.05.2011 kl.22:31

Dette såg vått ut:)men bilda ble fine alikavel.Ønsker deg en fin 17 mai og lykke til med været

mimmimor

17.05.2011 kl.08:45

Så flott, det bildet av bøtta. Liker sånne små utsnitt - tenker litt da :)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv