Det blir adventskalender her i huset også...

Det er mange som har laget adventskalender de siste dagene, og sikkert ekstra mange i dag. Det har jeg også. :-)

Selv om mine barn begynner å bli store; så store at det grenser til det frekke å kalle dem barn, så har jeg ikke hjerte til ikke å lage kalender til alle tre, så lenge de bor hjemme. Eldstemann på 19, og broren på 17, får kalendergaver på lik linje med lillesøstra på 11. Litt andre gaver kanskje,- men det skal jeg slett ikke røpe her. :-)

Slik ser den i hvert fall ut:

Bildet ble litt uklart,- det var litt for mørkt til å ta bilde egentlig. Men, men. Noen poser har fått litt innhold allerede, og noen små pakker finnes på plass. Resten blir det leteaksjon etter for hver dag. :-)

Jeg synes dette er koselig, jeg, og lager små overraskelser med glede. Dette er absolutt en HAR LYST-oppgave!

I år fikk jeg lyst på en egen kalender også. Det vil si,- den er på langt nær ferdig, for den blir til etter som dagene går. Vi har for så vidt gjort det samme mange år, men i år ser jeg på dette som MIN greie.

Jeg skal nemlig lese og kose meg, og ... ja, dere skal få se etter hvert. For en del av dette i år, blir bilder på blogg. Ett for hver dag.

Jeg begynner allerede i kveld, slik at dere får en titt på utgangspunktet.

"Det var i skumringstimen. Julegatene var tent, tjukke snøfiller danset mellom lyktene. I gatene myldret det av mennesker. Blant alle de travle menneskene gikk pappa og Joakim. De hadde reist til byen for å kjøpe julekalender, og det var i siste liten, for i morgen var det 1. desember. Både i Narvesen-kiosken og i den store bokhandelen på torget var de utsolgt."

Utdrag fra Julemysteriet av Jostein Gaarder.

 

 ♥ Jeg gleder meg til fortsettelsen! ♥

2 kommentarer

fruensvilje

01.12.2011 kl.01:05

fin kalender,så du har barn under 13:))klart du da må ha kalender og det er riktig det ,kan ikke gjøre forskjell:))

venkesstrikk

01.12.2011 kl.09:07

Flott adventskalender og her i huset bli heller ikke barna for store. Mellomstejenta fikk med seg kalender til folkehøyskolen. Hun var superfornøyd. Elstejenta fikk av naturlige grunner ikke med seg sin til Wales, men en gang blir det vel naturlig å slutte.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits