Julemysteriet # 10

Elisabet hadde fått øye på noe rart. Hun pekte opp på taket av kirken. - Det sitter en hvit fugl der oppe, sa hun. Det gled et smil over engelens ansikt. - Om det bare hadde vært så vel, sukket han. Noen sekunder senere lettet det som Elisabet trodde var en fugl og fløy i vindler ned mot pilgrimstoget. Lenge før den hadde landet, forstod Elisabet at fuglen ikke var noen fugl likevel. Det som hadde sittet på kirketaket, var en engel. Men det var ikke en voksen engel, for den var ikke større enn henne selv. 

Barneengelen tok bakken rett foran Elisabets føtter. - Herlig! utbrøt han. - Jeg heter Umuriel og skal være med til Betlehem.


 

Akkurat som det finnes kun én Efiriel i min englesamling, finnes det bare én Umuriel. En av mine favoritter i samlingen min.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits