Julemysteriet # 11

Efiriel ristet oppgitt på hodet og satte etter. Da han hadde tatt Umuriel igjen, nikket han først unnskyldende til fergemannen. Så snudde han seg mot Umuriel og sa: - Hvor mange ganger må jeg minne deg på at du aller først må si "frykt ikke"?
Men fergemannen, som var uvanlig vakkert kledd i en lang, rød kappe, hadde ikke latt seg skremme av barneengelen. Han snudde seg mot Elisabet og sa: - Mitt navn er Baltasar, 2. vismann og hellig konge av Saba. Jeg skal samme vei som dere.

 

Utdrag fra Julemysteriet av Jostein Gaarder.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits