Småpusk...

De siste dagene har jeg holdt på med mye rart. :-) 

Etter at jeg fikk ny komfyr sist onsdag, har jeg for eksempel brukt litt tid på å teste ut den. Har blitt mange rundstykker, stekt på forskjellige vis. Tror forresten jeg foretrekker "gammel"måten med under- og overvarme uten noe mer krimskrams. Skal gjøre et forsøk til med varmluft.

Ellers har jeg gjort en solid innsats for å bli kvitt noe restegarn. Har produsert en del sokker og diverse annet, bl.a noen par barnetøfler. Har strikket med både to og tre tråder, på tykke pinner, og tovet dem etterpå. Ble litt fargevariasjoner av det, men jeg mener at begge i hvert par er rimelig like.

 

I dag har jeg sydd pynteputer til sofaen. Har litt dilla på puter, og synes det er morsomt og variere litt. Til jul har jeg noen i ensfarget rødt,- og da tror jeg det vil gjøre seg med noen i rødt med hvitt mønster sammen med hvite med rødt mønster, i tillegg. Nå har jeg brød til heving, som skal inn i ovnen hvert øyeblikk. Blir ikke så tidlig kveld på meg, siden jeg må vente til de er ferdige, men jeg skal rote litt mer i restegarnkassen og se om jeg kan begynne på et nytt strikkeprosjekt.

Ha en fortsatt fin adventstid!

3 kommentarer

fruensvilje

13.12.2011 kl.07:40

God morgen.Gode strikkatøfler er godt å ha:)og dei putetrekkene likte jeg veldig godt.Att eg ikke har tenkt på det selv,fortviler over ikke å finne røde putetrekk til putene mine og så kan en jo bare sy noen selv:))ønsker deg en fin dag

SigridfraEnget

13.12.2011 kl.09:09

fruensvilje: Jeg har lett etter puter i høst,- men de fleste som selges er med "innmat" og det har jeg nok av.

LissenTo

13.12.2011 kl.09:38

Så du är flitig med stickorna, skönt med varma sockor på vintern.

Puter är det kuddar, fint tyg?

Aha, så det är många som äter diet, med smör. Samma som här i Sverige.

Tänkte att det var julbak :-)

Ha en fin vecka. // Lissen

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits