Svartsøndag...

Da var denne fjerde søndagen i advent så godt som over og det er fortsatt 5 dager igjen til jul. Fem dager er ikke særlig mye. Fem dager går fort. En av de fem dagene går med til en Nordlandstur. Nå er det bare 8-9 mil til Nordlandsgrensa pluss noen få mil til før vi kommer dit vi skal, så det blir ikke så veldig lang kjøretur. Men førjulstur til svigerfamilien blir det. Gavebytte og noen koselige timer før vi returnerer hjem. Men det blir ikke før onsdag.

I dag har vi vært med på "Vi synger jula inn" i Baptistkirka vi går i. En skikkelig koselig kveld, med mange dyktige sangtalenter i ilden. Korpset på Rørvik var med og spilte til julesangene, og jeg fikk et ørlite snev av julestemning. Julestemningen sitter langt inne i år.

Lurer på om det var til noen slags hjelp at vi sang "I'm dreaming of a white christmas". Noen drømmer blir til virkelighet,- andre ikke. 

Det hjelper ikke akkurat på julestemningen at stemorsblomstene stod i blomst til langt ut i desember,- men nå har de takket for seg. Fikk et siste bilde av dem for et par uker siden, med rim på.

I tillegg til å synge julesanger, har vi brukt kvelden foran tv'n. Finalen i håndball-vm måtte vi ha med oss. De norske jentene gjorde i hvert fall jobben sin i kveld, det er helt sikkert. God underholdning.

Jeg har ikke fått skrevet JULEMYSTERIET-innlegget for i dag,- for jeg sliter med å finne figuren som dukker opp i pilgrimstoget i dag. Tror jeg må fundere på hvordan jeg løser det til i morgen. 

Kanskje jeg får sove litt på det. Det er vel egentlig tid for å finne senga. I morgen har jeg planlagt å koke ertestuing og en dobbel porsjon med smultringer. Smultringene jeg kokte på torsdag var bare som en oppvarming. Tror kanskje at det blir noen som skal få litt smultringer hos meg, som jeg vet ikke har så god tid til baking selv, med full jobb og travle dager. 

Når jeg er ferdig med baksten, er det ikke så mye som gjenstår av juleforberedelser her i huset, så resten av uka(bortsett fra Nordlandstur-dagen) går nok med til julegaveutleveringer, juletrejakt(hvordan skal dét gå; uten sporsnø? :-)) og pynting av huset. Kanskje julestemninga kommer da...?

I alle fall; SOV GODT i natt!

2 kommentarer

Stine

19.12.2011 kl.00:15

Sov godt du også :)

venkesstrikk

19.12.2011 kl.11:51

Skitnesøndag kaller vi den søndagen. Det er forskjellig å styre med før jul ja, men snøen er ikke her heller, så da gjør det faktisk noe med julestemningen, tror ikke det er store håpet om hvit jul heller. Nydelig bilde :-)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits