);">

Super overraskelse!!

I denne søte adventstid dumper av og til en hyggelig julehilsen ned i postkassen,- noen mer forventet enn andre. I dag leverte postbudet en som var fullstendig uventet.

Da vi kom hjem fra julegavebyttetur hos svigersene nå i kveld, måtte jeg selvfølgelig hente posten, og jeg ble nødt til å kjenne godt etter i postkassen for å være sikker på at jeg fikk med alt. Ikke så greit når man ikke ser i mørket... I bunnen av kassen kjente jeg en tykk konvolutt.

Hm... Spennende. Da jeg etter hvert så at konvolutten var postlagt på Færøyene, ble jeg enda mer spent. Jeg kjenner da ingen på Færøyene... Eller? JO!!!! En venninne fra gymnasdagene(ja, det het gymnas den gang) bor jo der.

Og ganske riktig. Brevet var fra henne! Med to aldeles, uimotståelig, søte engler! Hun leser visst bloggen min av og til, og da hun så disse englene, tenkte hun på meg...

Blir helt varm i hjertet mitt, jeg! Tusen takk, Lise!!! You made my day!

4 kommentarer

mimmimor

21.12.2011 kl.23:14

SÅnne overraskelser er så ekstra koselige. I dag fikk jeg julekort fra ei jeg bare kjenner fra blogg - ordentlig hjemmelaget kort. Det er gøy når noen tar seg det ekstra bryet :)

22.12.2011 kl.01:53

Så kjekt med slike overraskelser og kjempefine var de også:-))

fruensvilje

22.12.2011 kl.07:29

God morgen.Ja dette er det en kaller gledlige overaskelser:))

Linneas Atelje Photography

22.12.2011 kl.09:12

Så söta små änglar, tack för titten i min blogg.

Ha en mysig juletid.

Skriv en ny kommentar

hits