Himmelsk på en mandag...

Som vanlig var det Himmelsk hos Petunia sist fredag. Sist fredag var det Lillejulaften og jeg prioriterte andre ting foran Himmelsk. Faktisk...

Petunia utfordret dessuten til å legge ut bilder av motiver som lyser opp i mørketiden. Juletrær og julegater og julepyntede hus.

Her har julestemningsværet vært heller dårlig de siste dagene, og det har ikke fristet å ta fram fotoapparat for å forevige julegrana på Torvet eller våre egne forsøk på å lyse opp nabolaget. Vi har hatt mer enn nok med å løpe mellom bil og butikker, eller garasjen og inngangsdøra uten å bli gjennomvåt eller blåse bort.

 

Men tidligere i måneden fikk jeg tatt bilder av noe som lyste opp i mørketida. 

FULLMÅNEN!

Det var en sånn fin kveld,- og lyset var litt magisk og mystisk. Her behøvde vi i hvert fall ikke noe kunstig belysning for å se hvor vi skulle gå. Full flombelysning fra oven. :-)Flere himmelske bilder finner du her.

5 kommentarer

Mona

27.12.2011 kl.01:31

Tänk så starkt månljuset är ibland. Så vackert och magiskt! Önskar dig god fortsättning!

sigrid

27.12.2011 kl.13:23

Virkeleg fint!!

Romjulsklem :-)

Mormor

27.12.2011 kl.20:55

Tusen takk for månen.

Blir så glad.

Ha en vakker kveld :-)

NatureFootstep

28.12.2011 kl.00:02

fint fotad måne med reflexen i vattnet. :)

Sivinden

28.12.2011 kl.11:40

Vakkert! - men også noe litt mystisk over dette bildet.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits