Himmelsk # 67

Fredag,- som alltid den beste dagen i uken!

Fredag,- som alltid Himmelsk hos Petunia!

 

Ja, jeg vet at vi skriver den 13. i dag, og at det sammen med fredag ikke skal være noe særlig. Jeg har ikke noe negativt forhold til "fredag den 13de", for å være helt ærlig. Alle fredager er himmelske, uansett. :-) 

I dag har jeg vært på bytur sammen med en venninne, og vi har slappet av og kost oss, shoppet litt og drømt litt og sett på masse fint. Selv om det har blåst, haglet og sluddet og mildværet gjorde snøføret til "slush" før vi kom oss hjem, hadde vi en fin tur. Det var jo bare å bruke litt lenger tid på hjemveien. Himmelen var grå og tung i dag, og for så vidt ganske spennende, men jeg fikk ikke tatt noen bilder. 

Derfor blir mitt Himmelske fredagsbilde fra forrige lørdag,- da det var klarvær og måneskinn.

Klikk på bildet for større format

 For flere himmelske bilder trykk på logoen under...

6 kommentarer

Refleksjon på livsvegen

13.01.2012 kl.23:28

Så nydeleg flott!

God helg :-)

Ege Denne

14.01.2012 kl.01:13

Det er endel snø der ser jeg. Flott bilde :) Ha en fin helg :)

Melusine

14.01.2012 kl.09:35

Jeg har heller aldri merket noe til at den dagen har noe negativt ved seg, men det er interessant å lese om overtroen rundt denne dagen. For eksempel at det er kombinasjonen 13 og fredag som gjør dagen til spesielt ulykkesdag.

Artig, men jeg var også på bytur i går med en venninne :)

Eli og Bella blogg

14.01.2012 kl.10:57

Nydelig vinterbilde. Åhh var det fredag den 13? Hørtes koselig ut med bytur, en fin lørdag til deg.

Mormor

14.01.2012 kl.14:00

Nydelig og blått med måne på.

God helg.

magjool

16.01.2012 kl.17:41

så nydelige bilder,fekk lyst til og spenne på meg skia og rusle ivei,her er ikke snø i vinter,har vert ca1,5cm og så borte på ett blunk,Ha en riktig fin uke:)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits