Award...Jeg har fått en koselig Award fra svenske llhertz, og hennes begrunnelse for å gi meg den var: Sigrids varma tänkvärda reflexioner från sitt liv och fina bilder inspirerar. För mig är det en bonus att bloggen är norsk.

Så koselig!


När man får denna utmärkelse ska man:

Tacka den som givit dig utmärkelsen

Takk, kjære llhertz! Hun er nok like glad i forskjellige fotoutfordringer som meg, og jeg titter innom henne flere ganger i uka for å se hennes flotte fotobidrag. Vel verdt et besøk! 

 

Lämna den vidare till fem fina bloggar och lämna en kommentar hos dem

Jeg leser så mange blogger som oppmuntrer, utfordrer og lyser opp i hverdagen,- og nå skal jeg velge bare 5...

 Den første som fortjener en sånn utmerkelse er Helene med bloggen Alt som er vakkert. Helene holder styringa på flere fotoutfordringer(Mandagstema, Morgenstemning og Månedens monochrome), og hun har en vakker blogg med fokus på foto-hage-hverdagsliv og inspirasjon. Hun er til stor inspirasjon for mange, og nå kjemper hun en tøff kamp mot en fiende hun ikke helt vet hvor sterk er ennå... Helene er verdt all mulig støtte og oppmuntring akkurat nå!

Neste blogger ut er Marit med bloggen Midtlivskrise: Marit skriver levende og godt, med en herlig blanding av spøk og alvor. I en periode av livet der ikke alt går på skinner, setter hun ord på det  meste med et strøk av galgenhumor. I tillegg er hun en god fotograf, og deler mange herlige bilder med oss lesere.

Min navnesøster Sigrid deler sine Refleksjoner på livsvegen med leserne sine,- og hun fortjener en titt innom. Gode ord, kloke tanker og flotte bilder gjør dette til en blogg som oppmuntrer og lyser opp dagen!!

Jeg leser ganske mange svenske blogger, og flere av dem har allerede fått denne awarden... Pysselfarmor skal få den av meg; for alle hennes fantastiske "Bilder från förr och nu". Pysselfarmor pysslar med mye, kreativ som hun er, og hun trives visst aller best på sin barndoms gård i södra Lappland.

Til sist... går awarden til Brønnøysund og til Anette som har bloggen Anettes Bokboble. Anette og jeg deler gleden ved å lese og fotografere, og nyte øyriket på Sør-Helgeland så snart sjansen byr seg.

 

Sedan hoppas att awarden lämnas vidare till nya bloggar...

Ja, nå håper jeg at denne awarden kan gå videre rundt om i bloggriket.

 

Ha en fin og behagelig onsdag videre! 

Vår Lucas vet i hvert fall hvordan man skal få det behagelig...

4 kommentarer

Marit

18.01.2012 kl.18:52

Tusen takk, dette var koselig, sett i betraktning at jeg har mye sure oppgulp og klaging her inne hos meg .. men det går stadig fremover. Snart må jeg vel skifte navn på hele bloggen. Har litt mye å gjøre for tia, men skal nok komme tilbake til en aldri så liten "utdeling" jeg også.

Refleksjon på livsvegen

18.01.2012 kl.22:44

Tusen takk!

Ege Denne

18.01.2012 kl.23:54

Det er veldig fint å få slike små oppmuntringer.

Og så morsomt å se hvor denne awarden går rundt :) Jeg fikk min fra India ;) Og jeg vet den går rundt i usa også.

Fine blogger alle 5, og inspirerende er de også :)

Helene

19.01.2012 kl.15:11

Hei! Tusen takk for dette! Det var veldig overraskende og koselig! Jeg skal sende awarden videre, kommer til å lage et innlegg etterhvert!

Må også få takke for de oppmuntrende ordene dine hos meg;o)

Heleneklem

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits