hits

X-faktor; Blomsterutgaven! del 3

Det er tid for å vise fram noen gule favoritter hos Moseplassen.

Jeg velger markblomster i dag også,- og sånn blir det kanskje når man lengter etter sol og varme og at naturen skal våkne til liv. 

Smørblomstene ser i hvert fall ut som små soler når de står i full blomst. Blir glad bare av å se på dem, jeg.Flere gule blomsterfavoritter finner du her.

3 kommentarer

Mandelhjärta

06.02.2012 kl.18:17

En smørblid blomst, som sola! ;)

Lykke til!

Laila-Karin

06.02.2012 kl.21:15

En bedårende liten blomst

anne på moseplassen

06.02.2012 kl.22:47

Herlige smørblomsten, jeg husker vi lekte mye med den. Ble ikke plukket til så mye buketter da, enda så søt den var, for den faller jo så fort. Men sånn for en kveld på et sommerbord så gjør den seg virkelig :)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv