X-faktor; Blomsterutgaven! del 5

Torsdag og fredag samler Moseplassen på RØDE blomster.

 

Mitt valg faller på en sommerblomst jeg kjøpte i gartneriet i fjor vår,- men jeg kommer ikke på hva den heter. Mener at den har mormor, bestemor eller svigermor i det folkelige navnet... Ett eller annet med en morsfigur altså, og det passer jo ganske bra med tanke på at det er morsdag på søndag ♥

Den blomstret i hvert fall villig og stod frodig og fin gjennom sommeren.

 

Flere røde blomster finner du her.

5 kommentarer

Krepsemor

09.02.2012 kl.23:04

Den ligner en hagegjøgler, men er kanskje ikke det? Det latinske navnet er Mimulus!

Uansett, lykke til =)

SigridfraEnget

09.02.2012 kl.23:43

Krepsemor: Jo, det er nok mimulus,- og her kalles den "Bestemors glede". Kom på det til slutt. Og så er det kanskje sånn at kjært barn har mange navn? :-)

Huldra

10.02.2012 kl.15:50

Vakker kandidat. :)

Lykke til!

Har et lite Løv lotteri på gang, så velkommen inn om du vil. :)

Anne Marit

10.02.2012 kl.17:44

Dette er en mimulus, altså hagegjøgler! De er så fine og din kandidat er helt super, og bild flott! Jeg deltar også med en gjøgler! Lykke til oss med gjøglerne våre!

anne - moseplassen

10.02.2012 kl.18:26

Det er så praktisk med denne konkurransen og alle navnene en kan lære seg! At dette er en gjøgler visste jeg fordi jeg nylig var inne og så en annen gjøgler. hihi, gøy å lære, flott blomst :)

God helg!

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits