Himmelsk # 76

Hver torsdag:Den aller deiligste dagen i uka er snart over. Fredagen er best. Alltid. Selv om jeg for tida ikke er i arbeid, er det noe med det å vite at nå blir det et par dager med ro og mulighet til å nyte helga. Dagen for å rydde og pynte opp litt i heimen. 

I dag var det skikkelig vårvær ute. Altandøra har stått åpen - litt fordi det var nødvendig å lufte - og litt på trass. ;-) Det er deilig å kjenne at det blir varmere for hver dag.

Jeg elsker når snøen smelter og sola får tak. Da gjør det ingenting at det blir litt vått og sølete mens vi venter på at sola skal tørke opp alt de våte og at trærne skal suge til seg noe av vannoverskuddet.

Når vårfornemmelsene kommer smygende får jeg lyst til å pynte opp litt innendørs også. Det resulterte i noen nye blomster og fine pyntekrukker i dag.♥ Våren er himmelsk!! ♥

 

Flere himmelske bilder hos Petunia


3 kommentarer

Grete

16.03.2012 kl.23:15

Ja livet er lettere å leve når tiden for å sette døra på gløtt kommer :)) elsker våren :)

Melusine

17.03.2012 kl.10:31

Våren er en herlig tid!

Hos meg har det regnet hele uken, men været er mildt og i dag er det opphold , håper det varer for i ettermiddag skal yngstemann spille fotballkamp.

God helg :)

Mona

18.03.2012 kl.00:10

Jag blir mycket gladare så här års och får också mer lust att göra det fint hemma.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits