hits

Høne-pøne...

Da er jeg helt ferdig med det jeg har strikket på de siste dagene...

Oppskrifta på denne påskehøna fant jeg i Arne & Carlos strikkebok "Påske hele året", og den har vært veldig morsom å strikke. Litt prikle-arbeid, men absolutt gøy. Det som tok lengst tid, var nok å hekle på alle rysjekantene på vinger og kropp. Har garn til flere, men kanskje jeg burde vaske og pynte litt til påske her før jeg starter på en ny. For når jeg først begynner på den, blir jeg nok sittende... ;-)

 

3 kommentarer

Hildur

28.03.2012 kl.12:45

Den var virkelig herlig! :D

fruensvilje.blogg .no

28.03.2012 kl.16:12

denne var morsome :)med friske fine farger.

Jeg er ferdige å vaske og pynte til påske,det blir ikke så mye av slikt hos oss men siden jeg elsker gult så passer det perfekt med gule duk og lys på borde:)

Marit

28.03.2012 kl.20:37

Så skjønn ho var! :o))

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv