Himmelsk # 78

Fredagen er her igjen - og straks er det påske!!

Vi skal reise bort noen dager i påska, men vi vet ikke helt når eller hvor lenge vi blir. Tar det rett og slett etter innfallsmetoden, og det er vi ganske gode på. Nå vet vi jo hvor vi skal, på besøk hos familie, så det gjør det ikke akkurat uforutsigbart likevel. :-)

I dag har jeg byttet ut duker og pyntet litt i heimen, bestemt meg og ombestemt meg noen ganger før det ble okei. Har litt lyst på mer påskeblomster, men siden vi blir en del borte, vet jeg liksom ikke om det er noen vits i det. Kanskje det er bedre å kjøpe noe etter påske i stedet.

Ute er det, selv om det er mars, det jeg vil kalle typisk aprilvær. Sol og sluddbyger om hverandre. Det har sannelig sin sjarm det også, selv om jeg vil ha varmere vær og masse sol nå. Vinteren har vel bare satt igang med de siste krampetrekningene før den må gi seg. Og når man venter på noe godt, venter man ikke forgjeves, heter det jo.


Himmelen er grå, men inne er det klart for fargerike dager!

 

Flere himmelske bilder finner du hos

Logo himmelsk 

3 kommentarer

fruensvilje

30.03.2012 kl.16:10

Ikke mye himmel å se her heller ,sludd og regn som hos dere.

Kos deg inne og god påske:))

Marianne

30.03.2012 kl.17:01

Så lekker påskepynt! Til å bli glad av!

Ha en riktig fin påske!

Isabella

30.03.2012 kl.18:56

Koselig pyntet:) Ønsker deg en riktig god påske:)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits