hits

Din fineste vårblomst!

Det er vår!
Hvilken av årets første blomster setter du mest pris på? Hva gjør deg glad, gir deg gode minner, bringer solen inn i hjertet?
Enten det er hestehov eller en sjelden påskelilje, vis den frem og spre vårglede hos Moseplassen!

 

Den fineste av alle vårblomstene er hvitveis!!

Når den titter fram mellom gammelt gress fra i fjor og nye, grønne spirer er det vår for alvor. Den snøen som kommer etter at denne lille, lysende gjesten har lurt seg fram, blir ikke liggende lenge. Hvitveisen minner meg om våren 1986, da jeg var konfirmant - vi pyntet med hvitveis, den første søndagen i mai det året. Ennå er det for tidlig, men snart, om noen få, små uker, er enga nedfor huset hvitt av disse.

 

Jeg gleder meg! 

Flere vakre vårblomster finnes hos Moseplassen.

3 kommentarer

fruensvilje.blogg .no

13.04.2012 kl.08:07

helt enig en vakker vårblomst er dette:))her inne hvor vi bor får alle konfirmanter en bukett kvitveis fra kirkelyden med seg etter gudstenesten,under sermonien står dei og pynter opp i kirka i døpefonten:))

venkesstrikk

13.04.2012 kl.09:37

Nå er våren definitivt her og vi satser på at det ikke kommer flere overraskelser fra oven. Hvitveis er riktig vakkert, ha en fin helg :-)

red

13.04.2012 kl.13:03

Vitsippor hör nog till favoriterna här också. De har blommat i några veckor nu, kom väldigt tidigt i år.

Vill tipsa dig om en ny fotoutmaningsblogg som startar upp på lördag: nollord.wordpress.com

red nollord

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv