1. mai - Er det mulig?

Det er mye man kan stille spørsmål ved, også ved 1. mai. Dagen for de store taler. I år større enn på lenge. Dagen for demonstrasjoner og meningsytringer. I år er visst togene lengre enn på lenge. Årsakene til det, kan være et større engasjement blant folk flest. Et større behov for å markere noen holdninger. Muligens. OG DER stopper jeg filosoferingen rundt Arbeidernes frihetsdag. Jeg har ikke så lett for å engasjere meg på nettopp denne dagen, - tenker vel at det er ok å vise et visst engasjement for samfunn og mennesker rundt meg også resten av året. Jeg har overhode ikke tenkt å kaste meg ut noen politiske eller samfunnsnyttige diskusjoner i dag. Jeg er liksom ikke helt der pr. øyeblikk. Vi får ta det en annen dag.

Så hvorfor overskriften?

Fordi jeg ganske enkelt er en smule spørrende til at vi faktisk allerede har mai-måned. Hvor ble april av? Den kom og forsvant i forrykende tempo. I fjor var det grønne skoger til 1. mai. Det har vi ikke i år. Litt grått, om ikke trist, fortsatt. Naturen holder litt igjen i år. Den er litt avventende. Og vi må bruke øynene litt bedre for å se alt det fantastiske som skjer rundt oss. Alt som spirer og gror.

Vi fikk oss en god tur ut i det fri i dag. Vi gikk vel bare ca. 4 km, men når en halv kilometer av den veien er bratt motbakke, merker man at blodomløpet kommer godt i gang. Herlig. Det var godt med en liten rast ved vannet, i livd for vinden som tok ganske godt i dag. Om ikke så alt for lenge er det grønt i grønt rundt hele vannet. Ser fram til det. 

Enn så lenge får vi kose oss med de hvite vårtegnene som lyser opp skogbunnen.

De gir håp om varmere dager!

 

Ellers ergrer blogg meg for tida... Det har vært trøbbel med opplasting av bilder, kommentarer, publisering av innlegg og mer til, de siste dagene, og det ville jeg gjerne ha vært forruten. Flere som plages,- eller er det bare meg?

4 kommentarer

Pia

01.05.2012 kl.20:58

Ja, hvor ble mai av???

Fantastisk nydelig bilde av blomsten!

Ønsker deg en glad mai :)

Pia xx

I gode og onde dager!

01.05.2012 kl.22:31

En fin dag i alle fall...

SigridfraEnget

01.05.2012 kl.22:52

I gode og onde dager!: Det ble det absolutt!!

fruensvilje

01.05.2012 kl.23:15

har ikke hatt tid til så mye blogging siste uke,men når jeg først er innom plages jeg ja,jeg synes også att det er trasigt.

april sprang fort avsted men det er helt ok liker mai enda bedre:))og dei siste 3 dagene har bjørka blitt grønn hos oss.

Det var et nydeligt bilde du hadde fått av kvitveisen,er bare så imponert over blomsterbildene dine:))

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

43, Nærøy

Sosial mamma til tre, 43 år og har hatt samme ektemann i 23 år. Etter et ublidt møte med veggen i januar 2011 er jeg endelig i gang med resten av livet... August 2012 ble starten på studentliv og lærerstudier ved Høgskolen på Nesna, der jeg konsentrerer meg om Norsk, Kunst&Håndverk og Religion, livssyn og etikk. Ved siden av studiene prøver jeg å få tid til blogging og andre hobbyer, som foto og lesing. Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

free counters

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits