Himmelsk # 83 ~Skyer

 

Igjen er det tid for Himmelsk hos Petunia, og denne gangen får jeg sannelig blogget et innlegg på torsdag. Det sitter litt langt inne å legge ut Himmelsk allerede i dag, siden utfordringen vel het Himmelsk Fredag da jeg begynte å delta. Nok om det.

Siden jeg driver å tester ut en annen bloggplattform, linkes ikke dette innlegget fra Petunias side, men jeg linker til Petunia herfra(innfløkt skal det være...). Siden jeg har laget et himmelsk innlegg fra den andre bloggen, får det bli det som representerer meg hos Petunia denne uka. 

Samtidig vil jeg gjerne legge ut bildet her på blogg.no også,- for de leserne jeg har her, som også både får til å laste opp sida mi(og kanskje sende en kommentar). 

 

HA EN HIMMELSK FREDAG...
 

Én kommentar

Marie

04.05.2012 kl.19:25

Å så vakkert kveldsbilde.

Himmelsk fredag og god helg til deg frå meg :)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits