Herlig fredag og vår...

Da er det fredagskveld igjen. Uka har nok en gang fløyet avgårde. Den har vært fullstappet med Alpha-avslutning, dugnad, korøvelse og ungdomsklubb. I dag ble det en overraskende bytur på meg. Ei venninne ringte meg sent i går kveld og lurte på om jeg hadde lyst til å bli med til byen(Rock City - Namsos) i dag. Hun måtte avgårde på sykehuset med yngste dattera, for røntgen, etter et fall på trampolina i går. Jeg er i grunnen ganske impulsiv av meg(selv om jeg er trønder) og liker å ta ting på sparket, så jeg takket selvfølgelig ja til turen. Det er alltid kjekt med en bytur. :-)

Det ble ikke så mye shopping på meg, men litt ble det. Tror det får komme bilder senere... I stedet vil jeg vise fram bilder av noe himmelsk vakkert som bringer glede nå på våren.

Ta gjerne en titt innom den andre bloggen min også... :-)

5 kommentarer

11.05.2012 kl.19:00

Så herlig med vårbilder :))

venkesstrikk

11.05.2012 kl.19:05

Nydelige bilde :-)

fruensvilje

11.05.2012 kl.19:45

aldeles nydelige bilder på begge bloggene dine:))Du er virkelig flink til å ta gode blomsterbilder:))

ormbunke

11.05.2012 kl.22:29

Snyggt med markbild på vitsipporna. Ha de gott i helgen.

Malys Krok

11.05.2012 kl.22:32

En fryd for øyet! Vakkert! -Margit-

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

43, Nærøy

Sosial mamma til tre, 43 år og har hatt samme ektemann i 23 år. Etter et ublidt møte med veggen i januar 2011 er jeg endelig i gang med resten av livet... August 2012 ble starten på studentliv og lærerstudier ved Høgskolen på Nesna, der jeg konsentrerer meg om Norsk, Kunst&Håndverk og Religion, livssyn og etikk. Ved siden av studiene prøver jeg å få tid til blogging og andre hobbyer, som foto og lesing. Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

free counters

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits