Himmelsk avslutning på travel uke...

Denne uka ble hektisk, med bursdagsfeiring over to dager, og feiring av nasjonaldagen attpå det. Men feiring er jo aller mest gøy da, og bare bittelitt slitsomt. 17. mai ble jo ganske så himmelsk også, med sol under barnetoget. At det ble regn senere på dagen, gjorde liksom ingenting. Mitt bidrag til Petunias Himmelsk finner du her.

I dag var det forresten himmelsk å åpne postkassen. Der lå det en overraskelse fra Pia, etter at jeg vant giveaway på bloggen hennes, Kulturkroken. Bergensk krim blir fin lesning, tenker jeg.

Men nå, nå skal jeg lage lasagne til to av mennene i familien kommer hjem fra fjøsjobb. Når den er fortært skal jeg fortsette med prosjektet jeg holder på med nå; heklede babysko.
HA EN FORTREFFELIG LØRDAGSKVELD!


Stikkord:

5 kommentarer

Grete

19.05.2012 kl.18:36

Alltid kjekt med pakke i posten :)) og de heklede skoa var skikkelig søte, flinke du er :))

fruensvilje

19.05.2012 kl.20:54

Gratulerer med give awayen:))det var en flott gave.

Ja nå har det vært masse festligheter i mai,skal bli godt å få litt normale uker igjen.Søte babyskoene var nuslige,kos deg videre med hekleria

Malys Krok

19.05.2012 kl.22:26

Gratulerer men fin gave!

Kjempefine babysko du har laget!

God helg! -Margit-

Isabella

20.05.2012 kl.07:32

Gratulerer med flott premie:) Ble jo kjempefine babysko:) Likte de:) Ha en flott søndag:)

Solblom

21.05.2012 kl.11:30

Så flotte barnesko!!

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits