Juli, ferie og severdigheter

Juli er tid for ferie! Og ferie er tida for å oppsøke noen severdigheter, å se noe nytt, eller gammelt. Noe annerledes, noe du kanskje ikke har sett før.

Helene har tatt høyde for det når hun presenterer ukas

Mandagstema: SEVERDIGHETER.

Det finnes mange store og små severdigheter rundt om, i inn- og utland, og forrige uke fikk jeg med meg et lite knippe av dem da jeg var i Oslo sentrum en dag. Tenkte i grunnen jeg skulle vise noen bilder derfra,- helt til jeg kom på at jeg bor like ved en severdighet.

De røde nøkkerosene.

Sist jeg var nede ved vannet, var det bare et par knopper som lå og duppet i vannskorpa. Nå kjenner jeg på meg at jeg må ned til vannet igjen og ta en ny titt. Enn så lenge får jeg vise et bilde jeg tok i fjor. 

Mitt bidrag til fotoutfordringen, finner du på den andre bloggen min, her, men smakebiten ser du altså øverst her... ;-)

 

 

2 kommentarer

Grete

10.07.2012 kl.23:20

For en flott nøkkerose, ser jo vanligvis bare de kvite, denne var veldig pen :))

Charlotta

11.07.2012 kl.22:34

Verkligen sevärt.

De röda näckrosornas ursprung sägs vara i sjön Fagertärn som ligger 10 mil från där jag bor. Fast jag varit där ett par gånger har jag aldrig kommit i rätt tid för att se en blommande röd näckros.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Sosial mamma til tre, 46 år og har hatt samme ektemann i 26 år!! Etter et ublidt møte med veggen i januar 2011 er jeg endelig i gang med resten av livet... August 2012 ble starten på studentliv og lærerstudier ved Høgskolen på Nesna. Fra august 2015 har jeg vært norsklærer ved en videregående skole, og det tar mye av tida mi nå. På grunn av det blir ikke bloggen prioritert, men jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits