Himmelske frustrasjoner...

Fredag og helg... Merker ikke så stor forskjell på vanlig ukedag og helg for tida. Det er jo sommerferie. Og jeg går jo bare og driver dank, som jeg har gjort i halvannet år nå. Kjenner frustrasjonen vokser i takt med antall uvirksomme dager. Eller - jeg forsøker jo å gjøre dem virksomme. Har noe jeg sysler med stort sett hele tida. Men... Hvordan skal dette bli? Hvordan skal dette gå?

Arbeidsavklaringspenger er no' ... Eller altså; jeg er jo selvfølgelig glad og takknemlig for at jeg faktisk har en viss inntekt. Men jeg vil jo ikke bare heve "kronasje". Jeg vil gjøre noe. Noe fornuftig, og samfunnsnyttig og selvrealiserende og viktig. Eller.. bare jobbe. Føle at jeg gjør NOE nyttig. Husarbeid er nyttig. Det er fint at skittentøykurvene er tomme, og at huset ser sånn nogenlunde ut, at vi kan lage oss mat og spise oss mette, at jeg kan lese gode bøker eller lage noe fint med hendene mine. Men... jeg vil bruke hele meg. Ikke bare litt. Ikke bare hjemme. 

Så lurer jeg innimellom på hva som er "hele" meg. Jeg kan ganske mye, nemlig. Jeg kan i hvert fall litt om mye. Og interessene mine er mange. Jeg er kreativ og idérik, sosial og en av de raringene som faktisk liker å ta ordet i større forsamlinger. Kanskje jeg er PR-kåt? Neeei. Ikke akkurat det. Men jeg tar gjerne i et tak. Engasjerer meg. Spørsmålet er jo hva jeg skal bruke det jeg kan til. Og så tror jeg forsyne meg at jeg må lære enda mer, bli bedre på enkelte ting, i stedet for å kunne litt om mye. Jeg er bare ikke sikker på hvilket område jeg i så fall skal satse på. Hva jeg er aller mest interessert i? Hva jeg kan best?

HJELP! Jeg trodde i grunnen at jeg var ganske strukturert av meg, men når jeg leser dette, har jeg inntrykk av at jeg blir mer og mer ustruktert og blir mer og mer usikker på meg selv... Liker ikke. Hva skal jeg gjøre med dette da? Jeg skulle ønske skyene som henger helt ned på nesen min, ville lette, sprekke opp og at sola ville titte fram og lyse opp, og "peke på" akkurat det området jeg skal satse på videre. Det hadde vært enkelt det.

Et klokt menneske vil sikkert sagt: Tiden får vise. Jeg lurer bare på: "Hvor lang tid vil det ta?"

Jaja...   GOD HELG DA FOLKENS!!

4 kommentarer

sigrid

13.07.2012 kl.15:48

Kjære namnesøster!

Trur eg kan ane noko av din frustrasjon.

Nokon nær meg har det på ein liknande måte.

Eg ynskjer deg alt godt, att skydekket skal rivne og at sola igjen skal varme deg og vise veg.

Varm fredagsklem :-)

SigridfraEnget

13.07.2012 kl.15:58

sigrid: Tusen takk, Sigrid. Jeg har jo i grunnen troa på at det finnes én som har kontroll og lar sola skinne til rett tid... Jeg er bare så dårlig på tålmodighet. ;-)

venke

13.07.2012 kl.16:17

Ikke enkelt det der og verre blir det vel etterhvert som ukene går. Akkurat nå jobber jeg så altfor mye at jeg ikke rekker så mye annet. Ingen god løsning det heller. Ikke alltid lett å finne det optimale

SigridfraEnget

13.07.2012 kl.17:51

venke: Nei, det er sannelig ikke det. Har jo vært i den andre grøfta også, jeg... På et vis foretrekker jeg vel der jeg er i dag.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits