Jeg innrømmer det gjerne...

... jeg er fan! Av Norges mest populære blogger for tida: Terje Aarseth. Vi vet at ting kan snu fort i Blogglandia, så jeg tenker vi får nyte Terjes humor og spillopper mens vi kan. 

Det er selvfølgelig med stolthet jeg kan røpe at vi er fra samme kommune. Å si at vi er sambygdinger er vel drøyt, for et er noen mil fra her jeg bor, til dit han holder hus. Nærøy kommune er ganske stor i utstrekning, om ikke i folketall. Vi kan vel ikke påstå at Nærøy er så veldig kjent heller.Vi har ingen store, kjente attraksjoner å vise fram. Bortsett fra fin natur, noen svære vindmøller og noen røde vannliljer, som også pryder kommunevåpenet. Selv om vi bor midt i landet, kan vi ikke skryte på oss at vi er i det geografiske midtpunktet. 

Når jeg googler Nærøy, finner jeg ut at den mest kjente personen som har bodd i Nærøy, uten at jeg vil kalle han Nærøyværing av den grunn, var Petter Dass. Han var visst gjetergutt hos slekta i sin ungdom, på Nærøya. Så langt tilbake som på 1600-tallet. Ikke så mye å skryte av kanskje...


Helt til nå altså... superbloggeren Terje Aarseth. Han behøver ingen reklame for bloggen sin, her på mitt ringe sted i Blogglandia(Jeg ligger bare på 6. plass for Nærøy hos blogg.no - Terje troner på 1. plass både der og for hele landet). Reklamen får han overalt for tida, uten at det virker som det går han til hodet. 

Og du verden så morsom den godeste Terje er. Hvis du fremdeles, mot formodning, ikke har vært innom bloggen hans, må jeg bare anbefale den: http://terjeaa.blogg.no/ Jeg ler mye og gjerne når jeg titter innom han. Snakk om ha tatt rosabloggerne på kornet... :-D

Jeg er en fan!


Sånn for ordens skyld skal dere få se bilder av noen av kommunens andre stoltheter. Viltvoksende, vakre, røde vannliljer - i år flere enn noen gang før.
Én kommentar

Ege Denne

17.07.2012 kl.18:30

Jeg er også fan! :)

Haha, hvem hadde ant at en mannlig bonde, med sprelsk humor, og hans datter, skulle vippe andre bloggere ned av tronen :)

Nydelige vannliljer!!! :)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits