hits

Jeg ønsker...

... meg godt vær! Sol og varme. Skikkelig sommer, med andre ord. Søskenbarnet mitt sa det her om dagen: "Den her våren va lang og seigliva!" For det er jo som vår, temperaturmessig, siden det siste lille ekstra som gjør at det blir sommer - nemlig VARMEN - mangler. Jada,- jeg vet at det ikke er noen vits i å klage. Og selv om vi synes det er for kaldt, og at det er for mye regn, så er det jo faktisk sommer. Juli ER sommer! Om været stemmer eller ikke. ;-) That's life.

Får finne på noe koselig inne i stedet da. Som å hekle. Eller lese. Eller drikke kaffe. Eller titte på bilder og mimre litt. I fjor sommer var søskenbarna, på mammas side, samlet for første gang - ever. At anledningen var Bestemors begravelse gjorde ikke opplevelse mindre fin. Det var faktisk veldig koselig. Skulle ønske at vi kunne treffes litt oftere. 

Nå har jeg lovt søsken at jeg aldri skal legge ut bilde av dem på nettet uten  samtykke, og jeg respekterer det. Så i stedet for hele søskebarnflokken samlet, blir det et bilde av utsikten fra Bestemors hage. Vakkert, ikke sant!Flere ønsker finner du hos ukas

2 kommentarer

sigrid

17.07.2012 kl.20:43

Så enig med deg, men..

Følte nesten det var haust i dag eg..

Tenk at triste samlingar innimellom kan gjere litt godt. Har tenkt det alle dei gongane det har vore gravferder i familien- kvifor kan vi ikkje møtast i glede ein gong?

Men ingen tek på seg det ansvaret, ikkje eg heller..

Ein får prøve vere optimist, kanskje sola skin i morgon?

klem

synnovesyr

17.07.2012 kl.22:39

Det er ikke så rart at vi klager litt på været i disse dager,blir litt tung i hode av og våkne til regnvær hver dag,men som du sier får en jo prøve og ha det koselig inne:)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv