Fototriss del 183: Småkryp

 SOMMARENS TEMA...

... är SMÅKRYP. Hur många olika kan ni hitta? Leta bland blommor och blad och fånga dem på bild. Det är en fascinerande värld man kan upptäcka om man kryper tillräckligt nära, och har man ett makroobjektiv blir det än mer spännande. Fast självklart behöver du inte ha ett sånt för att vara med i veckans tema, oavsett om du fotograferar med mobilen, kompaktkameran eller med en systemkamera är du välkommen att trissa hela sommaren lång!

 

Jeg har allerede deltatt på denne Fototriss en gang, med den andre bloggen min, men siden det stadig dukker opp noen småkryp man kan ta bilde av, blir det sannelig enda et bidrag. Denne gang fra Blogg.no-bloggen min. ;-)

Det nye mobilkameraet mitt... jeg digger det. Berøringsfokuset gjør at det jeg vil skal komme i fokus, faktisk gjør det. Som denne flua.

Humlene har travle dager om sommeren, og bryr seg ikke om jeg kommer med en mobil helt oppi ryggen på dem.

 

Og så et bilde med litt farge...

Se bare etter en gang til, om du er i tvil. Det er et bittelitte småkryp der...


Flere småkryp finner du hos Fototriss.

3 kommentarer

Barbro S

22.07.2012 kl.16:09

Fina bilder på blommor och småkryp:).

sigrid

22.07.2012 kl.22:06

WOW!

Så søte!

Karin

23.07.2012 kl.17:47

jättefina bilder! Såg den siste men den var liten :)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Sosial mamma til tre, 46 år og har hatt samme ektemann i 26 år!! Etter et ublidt møte med veggen i januar 2011 er jeg endelig i gang med resten av livet... August 2012 ble starten på studentliv og lærerstudier ved Høgskolen på Nesna. Fra august 2015 har jeg vært norsklærer ved en videregående skole, og det tar mye av tida mi nå. På grunn av det blir ikke bloggen prioritert, men jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits