Noen håndarbeidsbilder...

Jeg har et håndarbeid på hendene stort sett hele tiden. Hadde gått på veggen om jeg ikke hadde noe å henge fingrene i, tror jeg. Det blir for det meste hekling, og litt strikking. Søm får det blir til høsten.

Noe av det jeg har laget de siste 2-3 ukene kommer her...

Heklet den lilla veska først,- og lovte meg selv at jeg ikke skulle lage flere. Den var litt kjedelig å lage nemlig. ;-) For det meste bare fastmasker. Men da jeg kom over det naturfargede garnet i bomull/lin måtte jeg prøve meg på en til. Dette garnet passer veldig godt til denne typen veske, og jeg synes de ble ganske fine, begge to.

Den svarte lilla veska er også heklet av bomull/lin, og er akkurat passe stor til å romme pass og mobiltelefon. Tanken er at Dattera skal bruke denne når vi reiser til Berlin om halvannen uke. Knappen fant vi i knappeboksen til mamma.

 

Ellers har det blitt litt kjøkken-tekstiler; rosa håndkle og brun kjøkkenklut. Strikket i Føn; som er blanding av bomull og bambus, og det har kjempebra sugeevne.

Gryteklutene med tommel er heklet i Paris bomullsgarn. De er tjukke og stødige, så man slipper å brenne fingrene. Bildene er klikkbare.

 

Et "produkt" det har blitt en del av denne sommeren er veska under. Dette er den fjerde jeg har laget av denne typen. Har akkurat begynt på den femte, og den skal etterhvert sendes til Telemark. Denne grå selges for kr. 280,- om noen er interessert. Har også en i turkis som er til salgs. Disse veskene har for, og innvendig lomme.

Er det flere enn meg som er glad i håndarbeid? :-)

3 kommentarer

Sissel

23.07.2012 kl.00:24

Så nydelige vesker du har laget! :)

SigridfraEnget

23.07.2012 kl.00:26

Sissel: Takk førr det du! ;-)

23.07.2012 kl.09:11

Flotte ting du har laget! Håndarbeid er kjekt :) Jeg har noen prosjekter på gang.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Sosial mamma til tre, 46 år og har hatt samme ektemann i 26 år!! Etter et ublidt møte med veggen i januar 2011 er jeg endelig i gang med resten av livet... August 2012 ble starten på studentliv og lærerstudier ved Høgskolen på Nesna. Fra august 2015 har jeg vært norsklærer ved en videregående skole, og det tar mye av tida mi nå. På grunn av det blir ikke bloggen prioritert, men jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits