En fin dag...

Da har sannelig torsdagen tuslet avgårde også. Uten de helt store hendelsene. Slike dager er i grunnen helt ok. I formiddag fikk jeg støvsugd og vasket litt, og Mannen fikk klippet plenen. Han hadde akkurat kommet inn igjen da det kom en skikkelig regnskur. Igjen. Ser ikke ut til å bli ende på regnskurene denne juli-måneden. Satser på en fin august.

I ettermiddag stakk vi innom foreldrene mine, for å treffe den yngste broren min(han er 6 år eldre enn meg...) og familien hans. De er på besøk hos Opphavet noen dager nå. I kveld kom de en tur hit til oss, så vi har slappet av og kost oss sammen. Alt for sjelden at vi treffes, men sånn er det når vi bor 35 mil fra hverandre. I morgen titter de innom igjen; de må jo få servert spesialiteten her i huset - Fredagspizza.
 

Én kommentar

Marit

27.07.2012 kl.10:30

Fredagspizza .. det blir det på meg og. Men ikke en deilig, hjemmelaget sådan, dessverre. Jeg skal på jobb, og må spise i kantina. Pizzaen er ikke så aller verst, men kan ikke måle seg med den drømmemannen disker opp med her hjemme. Til det er den alt for smakløs. Som all maten i kantina.

Nydelig bilde av vannliljene. En fin fredag ønskes fra meg til deg. :o)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits