En fin dag...

Da har sannelig torsdagen tuslet avgårde også. Uten de helt store hendelsene. Slike dager er i grunnen helt ok. I formiddag fikk jeg støvsugd og vasket litt, og Mannen fikk klippet plenen. Han hadde akkurat kommet inn igjen da det kom en skikkelig regnskur. Igjen. Ser ikke ut til å bli ende på regnskurene denne juli-måneden. Satser på en fin august.

I ettermiddag stakk vi innom foreldrene mine, for å treffe den yngste broren min(han er 6 år eldre enn meg...) og familien hans. De er på besøk hos Opphavet noen dager nå. I kveld kom de en tur hit til oss, så vi har slappet av og kost oss sammen. Alt for sjelden at vi treffes, men sånn er det når vi bor 35 mil fra hverandre. I morgen titter de innom igjen; de må jo få servert spesialiteten her i huset - Fredagspizza.
 

Én kommentar

Marit

27.07.2012 kl.10:30

Fredagspizza .. det blir det på meg og. Men ikke en deilig, hjemmelaget sådan, dessverre. Jeg skal på jobb, og må spise i kantina. Pizzaen er ikke så aller verst, men kan ikke måle seg med den drømmemannen disker opp med her hjemme. Til det er den alt for smakløs. Som all maten i kantina.

Nydelig bilde av vannliljene. En fin fredag ønskes fra meg til deg. :o)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Sosial mamma til tre, 46 år og har hatt samme ektemann i 26 år!! Etter et ublidt møte med veggen i januar 2011 er jeg endelig i gang med resten av livet... August 2012 ble starten på studentliv og lærerstudier ved Høgskolen på Nesna. Fra august 2015 har jeg vært norsklærer ved en videregående skole, og det tar mye av tida mi nå. På grunn av det blir ikke bloggen prioritert, men jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits