Lørdagskvelden går mot natt..

Så sitter vi her da, Mannen og jeg, og ser litt på tv. Lørdagskvelden går mot natt, og vi tar et raskt overblikk over noen av dagens OL-øvelser. Ikke at vi er super-interessert, men det er grei underholdning. Ellers har vi brukt dagen godt, i grunnen, med rolig avslapping i sola på altanen først på dagen. Ja, det var faktisk sol og varmt! :-)

Denne uka har det vært Rørvik-dager, så i ettermiddag kjørte vi til Rørvik for å få med oss årets Talentiade, der lokale talenter får vist seg fram. Fint show! Og et par verdige vinnere. Resten av dagen og kvelden har vi brukt i godt selskap med gode venner og god mat. Synes nachosen vår er god, jeg. Og nå blir det natta ganske snart. Satser på at Dattera og de to venninnene som overnatter på garasjeloftet sover litt i natt. Selv ønsker jeg meg også ei god natts søvn. Sliter litt med å få til det, for tida...NATTA!

3 kommentarer

sigrid

29.07.2012 kl.01:21

Godt med slike opplevingar!

Nattaklem

fruensvilje

29.07.2012 kl.12:40

dette var et stemningsfult bilde:)håper du fikk en riktig god nattesøvn

Anne Marie Dahl

29.07.2012 kl.18:53

Høres ut som du har fatt en flott og begivenhetsrik dag og kveld. Håper du fikk sove godt og at dagen idag har vært en fin dag. Tipper jentene lå der og fortalte hverandre hemligheter og lo til den lyse morgen - var jo noe av det beste med å overnatte hos andre det da man var i den alderen:)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits