);">

Mandag og håndballseier!

Jada,- så ble det seier på håndballjentene i kveld! De spilte bra i førsteomgang, men den andre omgangen kunne nok vært bedre. Seier er seier uansett da! Vi så forresten kjente på tribunen, så det er visst noen Ytter-Namdalinger på plass i London. Tenker det var fint å være tilstede på kampen. :-) 

Her i huset burde jeg nok funnet fram kofferten, men det er en dag i morgen også. Flyet vårt letter ikke før klokka har passert 18 i mårra kveld, så vi har god tid til koffertpakking først på dagen. Jeg stresser ikke med det, for å si det sånn. Jeg vet hvor billetter og pass befinner seg, og det er vel det aller viktigste. Også får jeg prøve å huske de euroene jeg har liggende på et lurt sted, fra tidligere utenlandsturer. Noen småpenger kan jo være kjekt å finne.

Ellers har jeg fått betalt semesteravgifta til Høgskolen i dag, og sendt mail med spørsmål om hybel, så vi får tro ting ordner seg på studiestedet også. Har forresten bestilt med pennal hos ei jeg kjenner. Du kan sjekke ut bloggen hennes, og noe av det fine hun lager på RyumQuilt. Siden ett av fagene mine blir Kuns & Håndtverk, kan det være greit med et nytt pennal til tegnesakene. Annet skoleutstyr får jeg vel ordne meg med etter at vi kommer fra Berlin. Da har jeg hele 5 dager på meg før jeg skal reise til Nesna. Fordelen på Nesna er at skole, hybel, bokhandel og dagligvarebutikk ligger omtrent oppå hverandre, så skolebøker og sånne ting blir det ikke lang vei for å hente.

En ting er sikkert; august måned blir begivenhetsrik. Tur til Berlin og studiestart i løpet av få dager. Juhu! August here I come!!
Én kommentar

fruensvilje

31.07.2012 kl.08:02

God morgen.For oss kvinner er det fort gjort å pakke koffert:)og ikke treng en å skifte tøy hver dag heller.Du får nyte dagen ,og god tur i morgen

Skriv en ny kommentar

hits