Bare noen dager igjen...

... til julefreden skal få senke seg her i huset. I år tror jeg forresten det blir ekstra tidlig. Helt sikker kan jeg ikke være før jeg vet hva morgendagen vil bringe. Jeg vet jo hva jeg har planlagt, men det er ikke alltid alt blir slik en tror. Planen er at vi skal kose oss med de siste forberedelsene som vasking og pynting i mårra. Satser på at det blir sånn.

I dag fikk vi kjøpt det aller siste av julegaver, jeg har vasket litt og bakt litt rundstykker og ting er helt i rute. I kveldinga tittet ei venninne innom på koselig visitt, og da er det kjekt å sette seg ned for å slå av en prat med god samvittighet, uten stress og kav i tankene. Og det ble pizza på ungdommene her i huset likevel. :-)

Nå har jeg laget et par blogginnlegg på den andre bloggen min, om velsignelser og rødt tema, så hvis du har lyst kan du ta en titt her.

I ettermiddag var det forresten en nydelig solnedgang. Jeg har ikke overført bildene fra kameraet til dataen ennå, men jeg har et bilde jeg tok av lyset på Helgelandskysten for et par uker siden, da jeg reiste hjem fra Nesna.

E det ikkje vakkert?Ha ei nydelig adventshelg - den siste i år... ♥

Én kommentar

mimmimor

22.12.2012 kl.10:43

Her er også planen å få søndagen fri. Men her sitter jeg foran datan, i stedet for å ta fatt på arbeidet. Jaja, kommer nok i mål :) Ønsker deg en velsignet jul. Klem

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits