Kvardag...

Denne veka har vore stille og roleg så langt. Heimeveke, mellom to samlingsveker på Nesna. Ei veke då eg må få gjort unna ting før eg reiser igjen. Klesvask og litt husvask og mykje lesing. Det er ein del pensum som skal pløyast igjennom. Og akkurat det må eg gjere sjølv. Klesvasken og husvasken får hjelp til frå Mannen, om eg ikkje rekk det. Bortsett frå dei kleda eg må ha med meg når eg reiser, dei må eg nesten få vaska før eg fer. :-)

Denne gongen må eg reise nordover allereie på laurdag, sidan Hurtigruten er innstill på sundagen. Det gjev meg nokre rolege timar på hybelen på sundag, men, men. Eg har ting å ta meg til... Dei siste dagane har det dumpa inn pensumbøker i postkassa vår, men ikkje dei eg ventar mest på. Til veke 6 skal vi ha lese "Naiv. Super." av Erlend Loe, og sett filmen "Tatt av kvinnen". Boka som filmen byggjer på er også skriven av Erlend Loe. "Naiv. Super" tinga eg før jul, men då ho kom, var ho sanneleg på tysk! Ikkje akkurat det eg skulle ha... så eg måtte tinge ho på nytt, og no ventar eg berre. Alle dei andre bøkene eg bestilte samstundes har eg fått, men dei treng eg ikkje lese enno. 

Filmen "Tatt av kvinnen" har eg fått leie gjennom LOVEFILM, og i dag fekk eg boka i posten. Tenkte det kunne vere greit å lese boka OG sjå filmen, så kan eg samanlikne, men no vart eg litt i tvil om det er lurast å lese boka først, eller vente med den til eg har sett filmen. Er det nokon som har sett filmen eller lese boka der ute, som kan gje meg eit råd? Det er altså filmen vi MÅ sjå før veke 6, så eg lurar på om eg skal ta fatt på boka først, så har eg filmen friskast i minne til norsksamlinga. 

Ein kan vel ikkje seie at eg har store problem, når eg brukar tid på å lure på slike ting. No skal eg i alle fall forsøke å arbeide litt meir. Har ein norskoppgåve som skal skrivast til 1. februar. Er god tid til det, men det hadde no vore greit å bli ferdig i god tid også...HA EIN FORTSATT FIN ONSDAG! 

 

4 kommentarer

siv Svanem

16.01.2013 kl.15:04

Høres ut som du har litt å gjøre da.

fruensvilje

16.01.2013 kl.18:32

du slipper iallefall ledigang :))godt dere deler på husarbeide hadde vært for gale om du skulle tatt vare på både hus og hybel alene :)

Boka og filmen du viser til har jeg ikke lest eller sett,men en annen film eg såg og likte prøver jeg å lese i bokform nå,men boka er så langdryg og kjedelig att den er lett å legge fra seg.Konklusjonen min er da å lese boka først for så å se filmen etterpå :))lykke til

SigridfraEnget

16.01.2013 kl.22:10

fruensvilje: Vi har bra arbeidsfordeling - det har vi alltid hatt, og det er vel en av grunnene til at vi fortsatt holder sammen etter 22 års ekteskap. ;-) Tror nok at jeg kommer til å lese boka først, ja. Den er ikke så tykk så det skal nok gå noe.

SigridfraEnget

16.01.2013 kl.22:11

siv Svanem: Joda, jeg har litt å puske med... ;-)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits