hits

Bøker lest i 2013; # 2

Etter 4 og ei halv uke ligger jeg bittelitt etter med lesinga. Bare to bøker fullført på de ukene. Jeg hadde planer om ei bok i uka... Men jeg ser ikke så mørkt på det likevel. Den første boka jeg begynte på i år, som jeg har fullført, var jo ikke akkurat noen lettlest-bok(Sofies verden). For øyeblikket holder på å lese to bøker, og jeg er snart ferdig med begge.


Men altså; den jeg fullførte forrige uke var 

Tatt av kvinnen av Erlend Loe.


Dette var Erlend Loes debutroman fra 1993, og vi møter hans naivistiske og humoristiske stil.


Boka handler om en tafatt ung mann som får livet sitt invadert av en dominerende kvinne som snur opp-ned på tilværelsen hans.


Boka er på et vis galskap satt i system. Litt sjarmerende. Litt merkelig. 

Nå gjenstår det bare å se filmen, siden det faktisk er den og ikke boka som er pensum i norsk til neste samling.

Én kommentar

fruensvilje.blogg .no

30.01.2013 kl.08:49

Du er flink uansett om du er litt på etterskudd synes jeg.Klart noen bøker er tyngre å lese enn andre og da går det ikke like fort :)har troa på deg uansett så dette klarer du fint.

Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv