hits

Avkobling...

Nå har heimen fått noen innslag av gult også her hos hos, og påsken står for døra. Jeg har ikke overpynta akkurat, men noen kyllinger her og der, og noen gule lys har jeg funnet fram. Påskepyntinga har ikke akkurat førsteprioritet her i år. Til det har jeg alt for mye som skal gjøres av oppgaveskriving og studier. Har to oppgaver som skal leveres uka etter påske, og to oppgaver som skal leveres uka etter det igjen - men jeg er sånn høvelig i rute, så det blir vel. Det nytter bare ikke å ta helt fri denne påskehelga, og det er greit nok, tenker jeg. Jeg er jo så heldig at jeg kan sitte hjemme og jobbe.

Sånn innimellom oppgaveskriving blir det litt avkobling. Kan ikke sitte med nesen i ei bok hele tida, og da er det fint å kunne finne fram et håndarbeid. Slapper av med strikketøy i fanget, jeg. Forrige uke ble jeg ferdig med en genser jeg har strikka til ei jente i klassen min. Hun fikk pakken med genseren i posten i går, og var fornøyd. Da er jeg også det! :-) Her er fine Amanda i genseren sin.

I går og i dag har jeg ryddet i Epla-butikken min, og lagt ut noen nye produkter med bilder. Har strikket opp en del restegarn siden jul, og laget flere par pulsvarmere, og noen "potteskjulere" eller hva jeg nå skal kalle det. Ta en titt i Epla-butikken min, så får du se nærmere.

  

    

Du kan klikke på de små bildene, så blir de større. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv