6 dager til jul...

... og jeg har faktisk bakt litt. Trodde ikke jeg skulle rekke det i år, jeg. 

I går ble det noen kakemenn/damer, og det var ikke alle av dem som var like fornøyd med tilværelsen. Litt skeive - lurer på om et par av dem hadde vondt i nakken. ;-)

 

I tillegg bakte jeg 60 rundstykker i går, og jeg har en sterk mistanke om at rundstykkebaking faktisk er muskelavslappende. Koste meg på kjøkkenet i går. 

I dag har jeg satt en liten rundstykkedeig til, for det går hardt på sånn mat hos oss i jula. Mye godt pålegg og hjemmebakte rundstykker er NAM! Ellers holder jeg på å rime av fryseskapet på kjøkkenet, men det ordner seg stort sett selv. Litt jobb når jeg skal "fylle" det igjen etterpå - regner med at det blir litt rydding i saker og ting der. Utrolig hva man putter i fryser'n for å glemme...

Har planer om litt vask i gangene i dag, og litt pynting der. Mannen og Mellomstesønn er på julegavetur til svigers i dag, så jeg har det meste av dagen helt for meg selv. Får se hvor effektiv jeg klarer å være... men hovedsaken er vel egentlig ikke å rekke over all verden i dag, men kose meg med det jeg gjør. Kosejobbing å pynte litt. :-)

Ha en riktig fin førjulsdag der ute!

Én kommentar

fruensvilje

18.12.2013 kl.13:07

bare smaken er god så har ikke utseende noe å si :)) jeg er helt enig i att gode brød og rundstykker er det absolutt beste,så da har dere iallefall masse godt å kose dokke med :))

Storbakst blir det ikke på meg her i Volda for her har jeg den minste fryseboksen som er i handelen :)) kjøpte den av dattera da hun flyttet ut,for vi har tross alt 2 store på Leira :)) men jeg får da noen middager og 4-6 hjemmebakte brød nedi og da er jeg fornøgde.Siden jeg har liten plass går jeg for halvstekte vakumpakkede rundstykker for dei kan ligge på matbuda.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits