);">

6 dager til jul...

... og jeg har faktisk bakt litt. Trodde ikke jeg skulle rekke det i år, jeg. 

I går ble det noen kakemenn/damer, og det var ikke alle av dem som var like fornøyd med tilværelsen. Litt skeive - lurer på om et par av dem hadde vondt i nakken. ;-)

 

I tillegg bakte jeg 60 rundstykker i går, og jeg har en sterk mistanke om at rundstykkebaking faktisk er muskelavslappende. Koste meg på kjøkkenet i går. 

I dag har jeg satt en liten rundstykkedeig til, for det går hardt på sånn mat hos oss i jula. Mye godt pålegg og hjemmebakte rundstykker er NAM! Ellers holder jeg på å rime av fryseskapet på kjøkkenet, men det ordner seg stort sett selv. Litt jobb når jeg skal "fylle" det igjen etterpå - regner med at det blir litt rydding i saker og ting der. Utrolig hva man putter i fryser'n for å glemme...

Har planer om litt vask i gangene i dag, og litt pynting der. Mannen og Mellomstesønn er på julegavetur til svigers i dag, så jeg har det meste av dagen helt for meg selv. Får se hvor effektiv jeg klarer å være... men hovedsaken er vel egentlig ikke å rekke over all verden i dag, men kose meg med det jeg gjør. Kosejobbing å pynte litt. :-)

Ha en riktig fin førjulsdag der ute!

Én kommentar

fruensvilje

18.12.2013 kl.13:07

bare smaken er god så har ikke utseende noe å si :)) jeg er helt enig i att gode brød og rundstykker er det absolutt beste,så da har dere iallefall masse godt å kose dokke med :))

Storbakst blir det ikke på meg her i Volda for her har jeg den minste fryseboksen som er i handelen :)) kjøpte den av dattera da hun flyttet ut,for vi har tross alt 2 store på Leira :)) men jeg får da noen middager og 4-6 hjemmebakte brød nedi og da er jeg fornøgde.Siden jeg har liten plass går jeg for halvstekte vakumpakkede rundstykker for dei kan ligge på matbuda.

Skriv en ny kommentar

hits