Koseprosjekt...

Jeg liker ikke stress, og spesielt ikke før jul. Det har vært nok av stressende desembermåneder(for tre år siden resulterte det i langtidssykemelding og omskolering - uten at jeg vil legge skylden på juleforberedelsene). Uansett, adventstida vil jeg gjerne nyte, og det er mange år siden jeg slakket av på kravene. Litt fordi tida i en periode slett ikke strakk til, men mest fordi jeg ønsker å kose meg med det som skal gjøres til jul, og ikke stresse med det.

I år visste jeg tidlig at det ville bli travelt i desember, med to eksamener og innlevering av en større fagoppgave. Innså tilsvarende tidlig at juleforberedelsene i år måtte nedprioriteres. Julegavene hadde jeg kontroll på tidlig, og baking bestemte jeg meg for å gjøre om jeg fikk tid til overs. Og jeg som liker å sysle med litt småpussel, innså at det neppe ville bli noe av i år.
Men så gikk det så utrolig greit med eksamenene; fikk tre uker ekstra med kunst og håndverk siden praksisperioden blir flyttet til februar/mars, og oppgaven i norsk ble akkurat som jeg håpet på. Fagoppgaven i RLE ble tidligere ferdig enn forventet, og plutselig hadde jeg ei hel uke ledig før jul.

Da ble det både bakst og tid til puslerier! Og jeg har kost meg de siste dagene. I dag dukket det fram en liten rull med lysveke mens jeg ryddet kjøkkenbordet, så nå er ikke bare bordet tilnærmet blåst, men gamle lysstumper har blitt nye lys, i gamle stettglass og fløtestell.

3 kommentarer

dandilion

22.12.2013 kl.23:52

Så fine lys du har laget! Godt du fikk tid til litt julekos i desember. Vi har også fått tid til litt ettter en travel måned. I dag har vi pyntet pepperkaker :)

Siv Svanem

23.12.2013 kl.09:45

Benytter sjansen til å ønske deg og dine en riktig god jul og en juleklem fra meg.

fruensvilje

23.12.2013 kl.13:55

så hyggelig att du fikk litt tid til småpysselkos :))veldig fine lys fikk du laget deg.

Ønsker deg også en riktig god jul

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 26 år, og vi har 3 "barn"; på 17, 22 og 25 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits