hits

Årets morsomste...

Jeg vet hvilken dato det er. 9. januar og jeg påstår at jeg har opplevd årets morsomste. Vel, så langt i år, i hvert fall.

I høst fant jeg noe spennende på Pinterest, som jeg har hatt planer om å teste ut. I kveld ble det. Nemlig armstrikking. Det er den kjappeste og kuleste måten å strikke på som jeg har prøvd så langt. Metoden egner seg selvfølgelig ikke til hva som helst, men til et skjerf i tjukt(dobbelt) garn ble det perfekt.

 

Det ble litt prøving og testing med opplegging og strikking i kveld, for eksempel med tanke på hvor stramt man skal dra til tråden, men nå har jeg lært teknikken og det blir garantert flere forsøk.

 Ser i grunnen for meg et pledd laget på denne måten. Kanskje med flere enn to tråder sammen. Vi får se hva det kan bli til etter hvert.

Og framgangsmåten kan dere se nærmere på her.

Én kommentar

fruensvilje.blogg .no

09.01.2014 kl.23:13

dette såg no veldig spesielt ut da :)men morsomt å prøve noe nytt

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv