);">

Å gjøre ferdig ting ...

Det er mulig at det er bare meg, men det er ikke alltid jeg får fullført ting jeg begynner på. Det er i hvert fall ikke alltid at jeg blir så kjapt ferdig som det jeg først tenkte. Det tok for eksempel to år fra jeg begynte å strikke meg genser til jeg var ferdig og kunne ta den i bruk (nå skal det sies at jeg strikket to gensere på den tida, men at den første ble for stor... ;-))

I fjor sommer rydda jeg i klesskapet mitt og fant en del t-skjorter og tights som både var utvasket og hadde sett bedre dager. I stedet for å kaste dem, plukket jeg opp tips på Pinterest, og klippet dem opp til "filler", sammen med et slitt stretchlaken. Av fillene begynte jeg å hekle på ei rund matte/rye. Både klipping og hekling foregikk ute på verandaen, siden det ble utrolig mye støv av det. Jeg ble ikke ferdig i fjor sommer, og det var uaktuelt å klippe/hekle inne, og derfor å ble rya, fillene og klærne som ikke var klippet ennå liggende over vinteren. (Det var greit med den pausen også, forresten, for den ble tung etter hvert.)

Men nå har jeg fullført!


 

Den er kanskje ikke så "vakker", men jeg synes den ble artig. Dessuten var det kjekt å kunne bruke de gamle klærne på en sånn måte. Gjenbruk er bra! 

Om du ser "tråden" som ligger over foten min, så er det så mye som var igjen etter at siste tights var klippet opp... Litt flaks skal man ha! Denne rya skal få tilholdssted i yttergangen vår etter hvert. :-)

 

Én kommentar

Siv Svanem

01.08.2016 kl.07:56

Liker slike jeg.

Skriv en ny kommentar

hits