hits

Litt småpusk...

Kom over et morsomt heklemønster på Pinterest, som jeg fikk lyst til å prøve meg på. Det var egentlig et teppe, men jeg orka ikke å begynne på noe så stort. Har dessuten et håp om å få krympet garnlageret mitt, og derfor ble det et par grytekluter.

Da jeg rydda i skuffene mine her om dagen, fant jeg et par kjøkkenhåndklær som aldri blir brukt, og de skal bli bakstykker. Gryteklutene er litt for "åpne" sånn som de er nå, - man skal jo helst unngå å brenne fingrene. :-)

Når de blir helt ferdige, vet jeg ikke... Men det blir. ;-)

3 kommentarer

Hildur

05.06.2017 kl.15:24

Kjempefine grytekluter da, og veldig lurt å bruke gamle kopphåndduker til bakdel på de! :D

Forresten: Hvorfor kommer det opp masse popups på bloggen din? Når jeg trykker for å kommentere kommer det opp en for radarstat (eller noe sånt), og det samme skjedde når jeg trykte på der jeg skulle skrive inn kommentaren =)

SigridfraEnget

25.06.2017 kl.13:55

Hildur: Jeg vet ikke hvorfor det kommer opp popups på bloggen min, jeg... Er ganske sjelden innpå her nå for tiden. Må sjekke ut det der, tror jeg.

Hildur

01.07.2017 kl.12:53

Det er meget merkelig egentlig.. tror jeg kanskje har nevnt det til deg tidligere også, har et sånn vagt minne av det (om det ikke var en annen blogg) :) Du finner sikkert ut av det, kan jo spørre blogg.no om de kan finne ut av det ;)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv