Litt småpusk...

Kom over et morsomt heklemønster på Pinterest, som jeg fikk lyst til å prøve meg på. Det var egentlig et teppe, men jeg orka ikke å begynne på noe så stort. Har dessuten et håp om å få krympet garnlageret mitt, og derfor ble det et par grytekluter.

Da jeg rydda i skuffene mine her om dagen, fant jeg et par kjøkkenhåndklær som aldri blir brukt, og de skal bli bakstykker. Gryteklutene er litt for "åpne" sånn som de er nå, - man skal jo helst unngå å brenne fingrene. :-)

Når de blir helt ferdige, vet jeg ikke... Men det blir. ;-)

2 kommentarer

Hildur

05.06.2017 kl.15:24

Kjempefine grytekluter da, og veldig lurt å bruke gamle kopphåndduker til bakdel på de! :D

Forresten: Hvorfor kommer det opp masse popups på bloggen din? Når jeg trykker for å kommentere kommer det opp en for radarstat (eller noe sånt), og det samme skjedde når jeg trykte på der jeg skulle skrive inn kommentaren =)

SigridfraEnget

25.06.2017 kl.13:55

Hildur: Jeg vet ikke hvorfor det kommer opp popups på bloggen min, jeg... Er ganske sjelden innpå her nå for tiden. Må sjekke ut det der, tror jeg.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

46, Nærøy

Sosial mamma til tre, 46 år og har hatt samme ektemann i 26 år!! Etter et ublidt møte med veggen i januar 2011 er jeg endelig i gang med resten av livet... August 2012 ble starten på studentliv og lærerstudier ved Høgskolen på Nesna. Fra august 2015 har jeg vært norsklærer ved en videregående skole, og det tar mye av tida mi nå. På grunn av det blir ikke bloggen prioritert, men jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv

hits