hits

Frodiths lille sommer-foto-utfordring - Blomster

Når bloggen har ligget i dvale så lenge som min, er det greit å følge noen utfordringer for å få den i gang igjen. :-) Frodith har ei sommer-foto-utfordring på gang, og jeg tror sannelig jeg hiver meg med der.

Første tema var blomster.

Jeg har ikke plantet veldig mye sommerblomster i år, men noen få har det blitt. En favoritt er cosmos, eller pyntekorg, og jeg har tre ulike stående i samme krukke ved inngangen. Synes de er så fine der de står og strekker seg mot lyset og sola (som er fraværende i dag, men det er i hvert fall opplysvær).


 

Selve utfordringen finner du om du følger denne lenken.

 

Én kommentar

frodith

09.07.2017 kl.00:06

Flott denne, og med flue og greier ;-)

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv