hits

Österlen i regn

Det er altså mulig - selv om vi ikke har opplevd det før. Vi var faktisk så sikre på sol, at vi hadde planlagt et besøk ved Ale stenar og i Stenshuvud nationalpark. Planene ble endret, siden det fristet lite å gå ute i regnet hele dagen.

Vi kjørte til Simrishamn og spiste frokost, og tok bilde av båthavna i regn. Det har vi ikke gjort før.

Vi bestemte oss for å kjøre nordover til Kristianstad, men på tur dit ble det et par stopper.

Første stopp ble etter knappe to mil. Jeg har fulgt Kajsa LeijströmInstagram ei tid,- hun er keramiker og lager utrolig mye fint. Hun bor og arbeider i Kivik, og jeg MÅTTE bare innom henne. Selvfølgelig kjøpte jeg med meg noe hjem.

Tekrus med eple - siden Kivik ER epler.

 

Hvitløksrivefat - genialt når man skal rive hvitløksfedd.

 

Neste stopp ble ikke lenge etter. Brösarps backar er ikke så spesielle for oss nordmenn kanskje, men etter det flate landskapet som kjennetegner Skåne, blir disse bakkene brått veldig annerledes.

4 kommentarer

frodith

01.08.2017 kl.13:00

Alt blir annerledes i regn.. Men grønt og fint er det hvertfall :-) Så fint ved Brøsarps backar der :-)

hverdagslivetivollen

01.08.2017 kl.13:41

fine bilder og likte veldig godt te koppen :)

Christel/ Chralex

03.08.2017 kl.07:22

Det är vackert på Österlen, försöker hinna dit en eller två turer varje sommar eller höst. Kivik har så fin äpplemarknad i september, det rekommenderas. Nu fick jag också ett tips om Kajsa, henne ska jag besöka i höst:). Sen finns ju Mandelmans, de tycker jag ni ska besöka:) Ha en god tur nu i vackra Skåne :)

SigridfraEnget

03.08.2017 kl.10:48

Christel/ Chralex: Nu har vi kommit hem, men det blir flera turar till Skåne och Österlen! Tack för tipset om Mandelsmanns. Jag kände inte till dom, även om vi har varit i Simrishamn/Kivik många gånger.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv