hits

Mariestad

Etter Österlen hadde vi tenkt oss til Öland, men det var vanskelig å finne overnatting som passet feriebudsjettet vårt, i rimelig avstand fra øya. (Overnatting PÅ Öland må bestilles i mer enn god tid.) Så da ble det enkelt og greit googling på "stuga Sverige" for de nærmeste døgnene, for å se hvor det var noe ledig. Vi siktet oss inn på Mariestad ved Sveriges største innsjø Vänern - for der har vi aldri vært før. Den bestemmelsen ble veldig bra!

Vi bodde på Ekudden camping, med 50 meter ned til stranda, og vel 2 km inn til Mariestad sentrum. Første kvelden fikk vi med oss en flott solnedgang! For oss som er født og oppvokst i fjæresteinene, er det rart å tenke på at dette faktisk "bare" er ferskvann.

Søndag 23. juli gikk vi inn til sentrum på fine turveier.

Mariestad kan også by på Gamla stan, om i et litt annet format enn i Stockholm. Koselig er det i hvert fall. 

Én kommentar

annebe

03.08.2017 kl.14:19

Både vakre og koselige bilder :)) Ser sommerlig og fint ut også <3<3

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv