hits

Ett år går fort ...

Jeg vet jo at jeg ikke er innom denne bloggen veldig ofte, men da jeg oppdaget at det snart er ett år siden forrige gang jeg publiserte et innlegg, ble jeg ... litt overrasket.

Jeg følger mange blogger på Bloglovin', så jeg leser en del blogger, og i tillegg har jeg en annen blogg på Blogspot-plattformen, som jeg oppdaterer litt oftere enn denne. Spørsmålet er vel om jeg ikke burde legge ned denne og konsentrere meg om en, men ... jeg har jo ikke lyst til å miste det jeg har her. Jeg startet denne bloggen etter et møte med veggen, og på mange måter fungerte bloggingen som terapi for meg den gangen. 

Nå har heldigvis situasjonen min endret seg, så behovet for å skrive er ikke riktig det samme, men. Noen tanker kunne jeg nok ha delt. Jeg er jo opptatt av ting som foregår rundt meg. Må visst prøve å skrive litt oftere.

 

3 kommentarer

frodith

05.08.2018 kl.13:46

Man trenger jo ikke legge ned selv om man ikke skriver. Bare å skrive når man har lyst :-)

SigridfraEnget

05.08.2018 kl.15:22

frodith: Det er sant :-)

Siv Svanem

07.08.2018 kl.08:32

Håper du forsetter litt her.

Skriv en ny kommentar

SigridfraEnget

SigridfraEnget

47, Nærøy

Har vært gift med samme ektemann i 27 år, og vi har 3 "barn"; på 18, 23 og 26 år. Startet denne bloggen etter et møte med veggen, men blogginga ble nedprioritert da jeg begynte på lærerutdanning etter fylte 40. I dag er jeg norsklærer ved en videregående skole - noe som tar mye av tida mi. Jeg prøver å få tid til andre hobbyer, som foto og lesing, og innimellom kommer det noen innlegg her på bloggen - for det meste om bøker... Bildene jeg bruker på bloggen har jeg stort sett tatt selv; og de er mine. Spør om det er noen du har lyst til å låne...

Kategorier

Arkiv